Ny hjemmeside om Klintemøllen og Møn

Facebook Del på facebook

Mit navn er Peter, og sammen med min familie har jeg et fritidshus på Østmøn. Huset ligger der, hvor den gamle Klintemølle lå. Vi købte huset af Elin Kupferstick. Vi er i familie med Elin, der i mange år har boet – og stadig bor – på Møn. Elin og hendes afdøde mand Harry købte møllen, da den endnu var en mølle. Når Elin er i et humoristisk og underfundigt lune siger hun, at det var hende der brændte møllen af. Det var naturligvis et trist uheld for Elin og Harry, da møllen brændte. De havde brugt mange kræfter på at sætte møllen i stand.

Elin har mange gode møllehistorier, som fortjener at blive lyttet til af flere ører, og da jeg samtidig fik lyst til at lave en seriøs guide primært om Østmøn, besluttede jeg at lave denne hjemmeside. Jeg ved bestemt ikke alt, så du er velkommen til at komme med bidrag – historier, arrangementer mm. Eller hvis du har taget et smukt billede, så kan det sikkert også finde plads på siden. Det bliver ikke alt der kommer med, men falder det i min smag, så lægger jeg det gerne på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *