Flotte billeder gør en forskel

Facebook Del på facebook

Hvor er jeg glad for at få lov at benytte nogle smukke fotos på min selvbestaltede Møn-guide. Og tusind tak til alle Jer, der ikke kender mig, men alligevel har sagt ja til at jeg må bruge Jeres helt fantastiske billeder på hjemmesiden. Jeres flotte billeder gør en kæmpe forskel! Se fx Richards billeder på siden om Stege eller Dortes billede af Liselund Slot.

Jeg har selv taget mange billeder, men mangler fortsat flotte billeder af flere af de steder, jeg skriver om. Så skulle du ligge inde med et flot billede fra Nyord, meget gerne af Nyord Kirke, et flot billede fra Borre, Klintholm Havn eller noget helt andet, der passer ind, så vil jeg blive glad, hvis jeg kunne få lov at bruge det.

Jeg er også glade for at få input om møllerne på Møn og blomsterne på Klintemøllens mølletomt. Jeg vil rigtig gerne skrive noget mere om både møllen og blomsterne. Det tager sin tid, men det skal nok komme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *